Chanovice - Chlumčany 3 : 7 (0 : 2)

13.09.2021 09:55
V dalším domácím zápase jsme nestačili na hosty z Chlumčan, kteří dám dali lekci v rychlosti a efektivitě a vůbec jim nevadilo, že většinu zápasu hráli v dvojnásobném oslabení.
První šanci jsme měli my, ale hned z protiútoku jsme inkasovali a v sedmé minutě byl stav již 0:2, když se hostům povedla další přímočará akce. Po půl hodině se vyfauloval na Kubovi Chalupném Vojáček, do kabin ho o deset minut později následoval i brankář Regner, po jeho zákroku však bohužel skončil zápas i pro Vencu Zoubka.
Po přestávce jsme rychle srovnali skóre, po přímém kopu Jardy Kubaně snížil hlavou Michal Polena, vzápětí Jarda Kubaň rozehrál roh na Michala Kováře, který pěknou střelou z dálky vyrovnal. V těchto chvílích se zápas rozhodoval a my jsme situaci bohužel nezvládli. Špatná rozehrávka a velká chyba brankáře vrátily hostům dvoubrankové vedení. Po vyloučení Kuby Chalupného narostla hostům křídla, my jsme snižovali až v samotném závěru, po přihrávce Honzy Merašického se trefil Jarda Kubaň. Hosté nás nepřehráli jen rychlostí a důrazem, ale hlavně elánem a týmovou hrou, kterou dokonale eliminovali početní nevýhodu. Což je fakt, který nutí k velkému zamyšlení.
Branky: M.polena (J.Kubaň), M.Kovář (J.Kubaň), J.Kubaň (J.Merašický - Kastelič 2, Vajai, Havlík, Tomášek, Janout, Dostálík
Sestava: J.Václavík (80.L.Skuhravý) - D.Pavlovský (70.J.Šulc), J.Prýmas, O.Skuhravý, L.Ziolek, J.Merašický, V.Zoubek (40. M.Polena), M.Kovář (80.L. Pavlovský), J.Chalupný, J.Kubaň, M.Šabek
Nejlepší hráč zápasu: Leszek Ziolek