Chanovice - Chlumčany

02.06.2019 13:20

Komentář Radima Šišky

Chanovice - Chlumčany 0:2 (0:1)

Ani v dalším domácím zápase se nám nepodařilo vyhrát a naše jarní bilance na domácím trávníku je velmi špatná. Po prohrách s Kasejovicemi, Žákavou a Chotěšovem a penaltové výhře nad Křimicemi jsme nechali všechny body Chlumčanům. Tentokrát se však jednalo o oboustranně kvalitní zápas, kdy hosté rozhodli o svém vítězství brankami v závěrech obou poločasů. Snad na poslední domácí zápas správce konečně připraví hřiště pořádně!

V běhavém prvním poločase se oba týmy snažily o kombinační fotbal, ale ne vždy se jim to dařilo. Hrál se však pěkný fotbal v tempu a s dobrým nasazením. Do první velké šance se dostali ve 25.minutě hosté, ale Skuhravý předvedl pohotový zákrok. Pak však vyrazil přímý kop z velké dálky jen před sebe a měli jsme štěstí, že si dorážející útočníci Chlumčan navzájem překáželi. Na druhé straně hřiště se povedla pěkná akce Pepovi Polenovi, který vysunul Kubaně. Ten si posadil obránce na zadek, ale levačkou bohužel přestřelil. Ve 43.minutě jsme odkopli míč jen k Vajaiovi, který svůj několikátý dalekonosný pokus zamířil tentokrát do sítě.

Hosté povzbuzeni průběžným stavem pokračovali v aktivní hře i po pauze. Střelu z levého křídla vytáhl Skuhravý skvělým zákrokem na břevno a zaspali jsme i po dlouhém autu soupeře, kdy pak hostující hráč přestřelil branku z malého vápna. Vyrovnání měl na hlavě Pepa Polena, ale po centru Kubaně mířil nad. Dále jsme se snažili o vstřelení gólu, v rozhodujících okamžicích však našim střelám chyběla razance a přihrávkám přesnost. Při riskantní hře v závěru zápasu hosté využili hraničního ofsajdového postavení a definičně rozhodli zápas. Přestože jsme prohráli, tak za výkon a nasazení se hráči stydět nemusí. Takovéhle prohry však mrzí nejvíc.

Branky: 43. Vajai, 87. Nohava

Rozhodčí: Šimak Adam, Fencl Jakub, Říha Zdeněk, delegát svazu Svoboda Alois, ŽK 2:2 (Petřík J., Polena M.), diváků 100

Sestava: Skuhravý L. – Prýmas J., Polena J. (75. Rada L.), Zoubek V., Kovář M. (46. Polena M.), Klas M. (46. Šulc J.), Kubaň J., Petřík J., Ziolek L., Šebek J., Pavlovský D.

Nejlepší hráč zápasu – Václav Zoubek

 

 

Kontakt

TJ Pfeifer Chanovice Chanovice 113
Chanovice
34101
00420602262802 sebek@atrium.cz