Chanovice - Chotěšov 2 : 0 (2 : 0)

27.10.2021 14:19
Další naší domácí výhru nám přinesl koncentrovaný výkon po celou dobu zápasu. Hosté nám byli v poli více než vyrovnaným soupeřem, ale zápasy se rozhodují v pokutovém území, a tam jsme byli lepší my.
V úvodu jsme měli mírnou územní převahu, ale tři příležitosti v řadě si vytvořili rychlí hosté. Zakončení je však pro ně problém, a tak branku Bohdana Timoshenka neohrozili. Do naší první velké šance se dostal Michal Šabek, jeho pokus však brankář hostí vyrazil. Po půlhodině se při exekuci přímého kopu zranil náš nejlepší střelec Jarda Kubaň a na hřiště musel Venca Zoubek. Naší hře velmi pomohl a byl u nakonec rozhodujících momentů zápasu, které se udály v závěru poločasu. Nejdříve vyslal krásnou přihrávkou do sóla Honzu Merašického, kterého při zakončení fauloval hostující brankář a svou třetí penaltu v řadě proměnil Honza Šebek. Vzápětí pak vypálil dalekonosnou střelu, kterou brankář Košan s námahou vyrazil před sebe a rybička Ondry Skuhravého znamenala naše dvoubrankové vedení.
Po přestávce hráli s míčem spíše hosté, ale naše dobře fungující obrana je do šancí nepouštěla. Naopak druhý gól mohl přidat Ondra Skuhravý, jeho pumelice se však mezi tři tyče nevešla. V dobrých příležitostech se objevili i Honza Merašický či Žeňa Kozhukhar, nicméně jejich neproměněné šance nás nakonec mrzet nemusely. Oboustranně pěkný zápas jsme tak dovedli do vítězného konce díky lepší efektivitě, pevné obraně ale hlavně díky bojovnému týmovému výkonu.
Branky: J.Šebek z PK (J.Merašický), O.Skuhravý (V.Zoubek)
Sestava: B.Timoshenko - M.Šlehubr, J.Petřík, J.Prýmas, D.Pavlovský, M.Šabek (80. B.Jonáš), J.Šebek, J.Merašický, E.Kozhukhar, J.Kubaň (30. V.Zoubek), O.Skuhravý (65. M.Polena)
Nejlepší hráč zápasu: Milan Šlehubr