Chanovice - Chotěšov

09.09.2020 20:08
Radim Šiška
3.kolo
Chanovice – Chotěšov 0 : 3 (0 : 1)
V prvním ze čtyř po sobě jdoucích domácích zápasů jsme odevzdali všechny body hostům z Chotěšova. Po vyrovnané první půli, která přinesla oboustranně pěkný fotbal, jsme po pauze soupeři vůbec nestačili a hosté vyhráli zaslouženě. Zápas by se nejspíš vyvíjel jinak, kdyby se nám dařilo proměňovat šance.
V úvodu si Šlehubr doběhl svůj nákop, ale nezakončil přesně. Pak však stejný hráč chyboval v rozehrávce a skvělým zákrokem nás zachránil Timoshenko. Další těžký zákrok musel předvést po následném rohu hostí a hlavičce pod břevno. Z protiútoku Merašický vysunul M.Polenu, ale gólman hostí jeho kličku vystihl. Po další akci Merašického a M.Poleny byl ve velké šanci Šebek, ale přestřelil. Následně Petřík pěkným pasem našel opět Šebka, ale ten v další gólovce minul branku. A do třetice Šebek po přihrávce Merašického trefil tyč a z následné dorážky ho napodobil Šlehubr. Vzápětí se nechytatelně pod břevno trefil Vacek a hosté vedli. Pohotovou střelu Kováře pak s námahou vyrazil brankář Košan a v závěru poločasu také nás zachránila tyč.
Po přestávce hosté hrozili z protiútoků a dvakrát nás udržel v zápase Timoshenko. Po ztrátě Ziolka a faulu Zoubka se však kopala penalta a opět Vacek vedení hostů navýšil. S následnou střelou Zoubka si brankář Chotěšova poradil a po přihrávce Šulce minul zblízka branku M.Polena. Pak už jsme neměli ani fyzické, ani psychické síly na zvrat. S našimi nakopávanými míči si hosté bez problému poradili a závěr zápasu kontrolovali. V závěru hosté přidali třetí gól. Samostatný nájezd Timoshenko zlikvidoval, ale s dorážkou Multruse pod břevno už nemohl nic dělat. Absence pěti zraněných hráčů je jen chabou výmluvou, z nevydařeného startu do sezóny se dostaneme jen zodpovědnějšími týmovými výkony a proměňováním šancí.
Sestava: B.Timoshenko – M.Šabek (60. J.Šulc), O.Skuhravý, J.Petřík, L.Ziolek, J.Šebek (46. D.Klas, 85. L.Rada), V.Zoubek, M.Kovář (60. J.Polena), J.Merašický, M.Polena, M.Šlehubr
Nejlepšího hráč zápasu: B.Timoshenko