Chanovice - Horažďovice

08.09.2019 16:22

 

 

 

Komentář napsal Radim Šiška

Chanovice – Horažďovice 4 : 2 (2 : 1)

Ve třetím kole jsme na svém hřišti přivítali tým z nedalekých Horažďovic a další derby soutěže diváky rozhodně nenudilo. My jsme nakonec potvrdili formu z minulého týdne a vyhráli, ale jednoduché to rozhodně nebylo. Ale taková vítězství, kdy o úspěchu rozhoduje vůle a nasazení, jsou ta nejcennější.

Horažďovice dobře zvládají úvody zápasů, ale nám se podařilo jejich snahu aktivní hrou otupit. Přestože jsme měli více ze hry, do vedení se dostali hosté. Rychle rozehranou standartku ze středu hřiště využili horažďovičtí perfektně a díky zakončení Štěcha se dostali do vedení. My jsme mohli vyrovnat po čtvrthodině, centr Šlehubra našel hlavu Poleny, ale Forman v brance hostí předvedl pohotový zákrok. Z následného rohu vrátil Kubaň míč na nohu Pavlovského, ale jeho volej bohužel branku minul. Pak jsme si vytvořili několik dalších šancí, ale Polena, Merašický, ani Kubaň se neprosadili. Vyrovnat se nám povedlo po půlhodině. Šebek po svém průniku výborně načasoval přihrávku na Michala Polenu, a ten se z blízka nemýlil. V závěru poločasu jsme hosty přehrávali. Střela Kubaně z těžké pozice skončila na tyči, ale pak se po dobrém napadání dostal k míči Polena a po faulu hostujícího brankáře se kopala penalta. Tu Šlehubr bezpečně proměnil a do kabin jsme tak šli s jednogólovým náskokem.

Po přestávce jsme nejdříve zachybovali ve středu obrany, ale skvělým zákrokem nás podržel Václavík. Pak jsme však předvedli krásnou kombinaci středem hřiště a po Kubaňovi a Merašickém se dostal k míči Polena a citovkou podél brankáře nás poslal do dvoubrankového vedení. Ve zbytku poločasu jsme kontrolovali hru a dostávali se do šancí. Po ataku Šebka hosté vykopávali z brankové čáry a po centru Kubaně olízla hlavička Skuhravého tyč hostující branky. Přesto byl závěr zápasu dramatický. Po rozehraném rohovém kopu se pět minut před koncem tečovanou střelou prosadil Pavlík a hostů bylo najednou plné hřiště. Naše vítězství však v nastavení potvrdil střídající Lukáš Rada, který využil nezištné přihrávky Milana Šlehubra. V bojovném zápase jsme se tak zaslouženě radovali z vítězství.

Branky: 31. Polena M. (Šebek J.), 44. Šlehubr M. z PK (Polena M.), 49. Polena M. (Merašický J.), 91. Rada L. (Šlehubr M.) – 11. Štěch J., 84. Pavlík J.

Sestava: Václavík J. – Šlehubr M., Ziolek L., Prýmas J., Pavlovský D., Šebek J., Kovář M., Merašický J. ( 68. Skuhravý O.), Zoubek V. (75. Polena J.), Kubaň J. (89. Šulc J.), Polena M. (80. Rada L.)

Nejlepší hráč zápasu: Michal Polena

 

Kontakt

TJ Pfeifer Chanovice Chanovice 113
Chanovice
34101
00420602262802 sebek@atrium.cz