Chanovice - Kasejovice 3 : 0 (1 : 0)

17.04.2022 09:03
V dohrávaném zápase jsme na velký pátek na výborném hřišti před pěknou návštěvou přivítali ve třetím derby v řadě Kasejovice. První poločas byl z naší strany spíše rozpačitý, ale po pauze jsme se zlepšili a zaslouženě zvítězili.
V první velké šanci zápasu ještě Jarda Kubaň nechal vyniknout brankáře Svobodu, ale vzápětí precizním rohem našel hlavu Michala Poleny a po pěti minutách jsme šli do vedení. To nás ukolébalo a ve zbytku poločasu jsme se spíš hledali a často i v jednoduchých situacích volili špatná řešení.
Po pauze už bylo na hřišti jen jedno družstvo. Zlepšili jsme pohyb i kombinaci a přidali i další dva góly, oba po standartních situacích. Přímý kop Jardy Kubaně vyrazil brankář jen před sebe a Michal Polena skóroval podruhé. Hosté se však nevzdávali a několik pohotových zákroků předvedl i Jirka Václavík. V závěru obrovskou šanci nevyužil Bohdan Timoshenko, ale pak zařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil Jarda Kubaň. Zápas velmi dobře odřídila trojice rozhodčích Zdeněk Hájek, Radek Brůha a Vladislav Stach.
Branky: 5. M.Polena (J.Kubaň), 54. M.Polena (J.Kubaň), J.Kubaň z penalty (B.Timoshenko)
Sestava: J.Václavík - M.Šabek (75. L.Pavlovský), O.Skuhravý, M.Šlehubr, J.Šulc (65. R.Šiška), B.Timoshenko, J.Šebek, J.Prýmas, E.Kozhukhar (88. L.Skuhravý), J.Kubaň, M.Polena
Nejlepší hráč zápasu: Jirka Václavík