Chanovice - Měcholupy 3 : 1 (2 : 1)

08.10.2021 10:04
V souboji se zatím velmi úspěšným nováčkem z Měcholup jsme navázali na dobré výkony z předchozích kol a především v prvním poločase jsme bavili diváky nápaditou ofenzivní hrou. Hosté však zůstali v zápase a po pauze jsme o body ještě museli tvrdě bojovat. Cenné je i to, že třetí výhru v řadě nám vychytal třetí brankář, tentokrát opět výborný Bohdan Timoshenko.
V úvodu zápasu nevěděli hosté kam dřív skočit a naši hráči bavili fotbalem sebe i diváky. Po pěti minutách využil zpětnou přihrávku Leszka Ziolka Jarda Kubaň a otevřel skóre. Po chvíli bylo ještě veseleji, Michal Polena vyhrál souboj s brankářem Kovaříkem a Jarda Kubaň skóroval podruhé. Hosté se poté trochu osmělili a nám výborným zákrokem na brankové čáře dvakrát pomohl Bohdan Timoshenko. Šance se však rodily hlavně před brankou hostí. Jarda Prýmas z malého vápna trefil jen gólmana, Milan Šlehubr po křížném pasu netrefil dobře míč, Honza Merašický sám před brankářem trefil jen strážce hostující svatyně a v tutové šanci mířil těsně vedle znovu Milan Šlehubr. Hostům se v závěru poločasu povedl protiútok a po zakončení Červeného se dostali na dostřel.
Po přestávce jsme navíc ubrali na aktivitě a od vyrovnání nás zachránila tyč. Pak si však vzal míč Michal Polena a geniálním bodlem se zpoza vápna trefil přesně k tyči. Ve zbytku zápasu jsme měli více příležitostí než Měcholupy, prosadit se mohl Ondra Skuhravý nebo Jarda Kubaň, ale skóre zápasu, který byl dramatický až do konce, se již nezměnilo. Přejeme brzké uzdravení hostujícímu Václavu Čížkovi, který si poranil rameno, a zároveň uděláme vše proto, abychom v dobrých výkonech pokračovali.
Branky: J.Kubaň (L.Ziolek), J.Kubaň (M.Polena), M.Polena (J.Merašický) - O.Červený
Sestava: B.Timoshenko - D.Pavlovský, J.Petřík, J.Prýmas, L.Ziolek (80. J.Šulc), M.Šabek (70. D.Klas), J.Šebek, J.Merašický, M.Šlehubr, M.Polena (65. O.Skuhravý), J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Jaroslav Kubaň