Chanovice - Pačejov 5 : 2 (3 : 1)

23.08.2021 22:38
Ve druhém zápase soutěže jsme před domácími fanoušky chtěli odčinit ostudnou porážku z Kasejovic, a to se nám nakonec i přes malé zaváhání podařilo.
Za obrovského horka jsme od úvodních minut kontrolovali míč a vytvářeli si šance. Jarda Kubaň nejdříve nevyzrál na hostujícího brankáře Sedláčka, ale pak vysunul do křídla Kubu Chalupného a jeho přihrávku uklízel do prázdné branky Honza Merašický. Se svou druhou gólovkou naložil po výborném napadání Jardy Prýmase Jarda Kubaň lépe a střelou podél gómana nás poslal do dvoubrankového vedení. Velmi dobrou úvodní dvacetiminutovku uzavřel centr Davida Pavlovského, po kterém se ve vzdušném souboji s brankářem hostí prosadil Honza Šebek. Po občerstvení v polovině poločasu jsme však přestali být aktivní a hosté díky skryté střele Vency Kláska snížili.
Druhý poločas jsme otevřeli dvěma velkými příležitostmi, ale Jarda Kubaň si po nich jen od plic vyčinil. A jak už to tak bývá, udeřilo na druhé straně. Pepa Hlůžek si našel přihrávku od brankové čáry a udělal ze zápasu drama. Hosté měli šanci i vyrovnat, ale pak přišel na hřiště Michal Polena. Po krásném rohu Honzy Merašického nám hlavou vrátil dvoubrankové vedení. Poté ten samý hráč ustál několik těžkých soubojů a z jeho práce těžil Michal Šabek, na jehož střelu z hranice vápna byl Sedláček krátký. V závěru zápasu jsme mohli přidat ještě několik gólů, ale i tak jsme za zaslouženou výhru rádi.
Branky: J.Merašický (J.Chalupný), J.Kubaň (J.Prýmas), J.Šebek (D.Pavlovský), M.Polena (J.Merašický), M.Šabek (M.Polena) - V.Klásek, J.Hlůžek
Sestava: B.Timoshenko - D.Pavlovský, J.Petřík, L.Ziolek, J.Šulc (60. M.Polena), M.Šabek, J.Merašický, J.Prýmas, J.Chalupný, J.Šebek (88. R.Šiška), J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Jan Merašický