Horažďovice - Chanovice 3 : 2 (2 : 1)

01.04.2022 21:38
V prvním mistrovském zápase jsme v Horaždovicích i přes mnoho absencí a tři nucená střídání bojovali až do konce alespoň o remízu, ale domácím se nakonec podařila odveta za poslední podzimní zápas.
Po první čtvrthodině jsme hlavně díky nedůrazu a špatně pokrytému středu hřiště prohrávali o dva góly po hlavičce Jůdy a důrazném zakončení Štěcha a ještě nás jednou zachránila tyč. Po změnách v sestavě jsme byli ve zbytku poločasu lepší, po centru Michala Poleny hlavou snížil Jarda Prýmas a po rohu Milana Šlehubra trefil Michal Polena bohužel jen břevno domácí branky.
Na začátku druhé půle předvedl krásnou individuální akci Bohdan Timoshenko a i přes faul domácích vyrovnal, gól však neplatil kvůli postavení mimo hru M.Poleny, který se však do akce nezapojil. Domácí vzápětí navýšili vedení přesnou střelou Bočka. I my jsme rychle odpověděli, přímým kopem z velké dálky nachytal domácího gólmana Jarda Kubaň. Ve zbytku zápasu však Honza Forman svou chybu několikrát napravil a nedovolil nám vyrovnat, domácí měli do naší otevřenější obrany mnoho příležitostí vedení pojistit, ale i náš brankář chytal dobře a několikrát jsme měli i štěstí. Hráčům děkuji za snahu a bojovnost až do posledního hvizdu rozhodčího.
Branky: 13. T.Jůda, 15. J.Štěch, 48. J.Boček - 32. J.Prýmas (M.Polena), 50. J.Kubaň
Sestava: J.Václavík - M.Šlehubr, L.Rada (66.J.Polena), J.Prýmas, D.Pavlovský, M.Šabek, J.Šebek, J.Merašický (30. B.Timoshenko), D.Klas (48. J.Šulc), M.Polena, J. Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Jaroslav Prýmas