Vrhaveč – Chanovice 4 : 2 (3 : 1)

13.09.2021 09:55
I druhý venkovní zápas v sezóně jsme ztratili, kromě strašných defenzivních chyb v úvodu zápasu jsme tentokrát doplatili i na neproměňování šancí. Nicméně jsem rád, že nám brutálně hrající soupeř nikoho nezranil a bojovali jsme až do konce.
Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 2:0, když jsme čekali, že se soupeř ubrání sám. Když jsme pak začali domácí přehrávat a vytvářet si šance, přišla po půlhodině další chyba a další gól v podstatě do prázdné branky. V závěru poločasu se nám podařilo snížit, když centr Jardy Kubaně pohotově usměrnil do sítě Leszek Ziolek, v další velké šanci vychytal Jardu Kubaně skvělý Ondřej Pressl.
Po pauze se hrálo jen na jednu branku, ale domácí využili první návštěvu našeho pokutového území k navýšení vedení, po přímém kopu se prosadili šťastnou tečí. Výčet našich příležitostí by byl dlouhý, v těch největších domácí brankář čaroval proti Kubovi Chalupnému a Jardovi Kubaňovi. Mimochodem jen tyto dva naše hráče faulovali domácí borci devatenáctkrát. Posuzování skluzů a surové hry je v pravidlech jasně dané, domácí však první žlutou dostali v sedmdesáté minutě. V poslední desetiminutovce se po přímém kopu Venci Zoubka zády prosadil Jarda Prýmas, zdramatizovat závěr mohl ještě Michal Šabek, ale po přihrávce Kuby Chalupného trefil jen břevno a z následné dorážky Radim Šiška přestřelil.
Branky: Konig 2, Votípka, Hrach - L.Ziolek (J.Kubaň), J.Prýmas (V.Zoubek)
Sestava: B.Timoshenko - D.Pavlovský, J.Prýmas, R.Šiška, L.Ziolek, J.Chalupný, J.Šulc, V.Zoubek, J.Kubaň, D.Klas, M.Šabek
Nejlepší hráč zápasu: Jaroslav Kubaň