Vrhaveč - Chanovice

10.06.2019 07:33

Komentář napsal Radim Šiška

Vrhaveč - Chanovice 2:4 (0:2)

Ve Vrhavči jsme proti nepříjemnému soupeři měli většinu zápasu pod kontrolou, ale výpadek v úvodu druhého poločasu zápas zdramatizoval. Přesto jsme však zaslouženě vyhráli a oplatili soupeři podzimní porážku.

První hrozbu pro branku domácího Pressla znamenala spolupráce Prýmase s Kubaněm, jehož střela byla pohotová, dokonce vystřelená pravačkou, ale domácí brankář si s ní poradil. Gól přinesla kombinace Ziolka se Šebkem, který před brankou našel Michala Polenu, a ten zamířil přesně. Praporek pomezního rozhodčího byl však proti. Pak se do náznaků šancí dostali i domácí, ale obrana v čele s Bohdanem Timoshenkem byla připravena. Do vedení nás po pěkné kombinaci měl dostal Šebek, ale z dobré pozice přestřelil. Po půlhodině se svým důrazem prosadili na hranici vápna Klas a Michal Polena a druhý jmenovaný si poradil i s brankářem. Po deseti minutách si oba útočníci spolupráci zopakovali a po hlavičce M.Poleny se zblízka prosadil i Martin Klas. V závěru poločasu předvedl skvělý průnik Petřík, přihrávkou na zadní tyči našel Šebka, ale ten měl v zakončení trochu smůlu. V poslední minutě poločasu došlo ke střetu Klase s domácím Hrachem, který rozhodčí vyřešil po svém. Martin Klas dostal rovnou červenou a František Hrach druhou žlutou, takže druhý poločas se hrál deset na deset.

Úvod druhého poločasu jsme zaspali a domácí zápas díky dvěma trefám Jandečky vyrovnali. Vrhaveč se před Timoshenka dostala víckrát, ale náš brankář předvedl několik výborných zákroků. Nám se na vyrovnání podařilo rychle odpovědět, Kubaň vysunul Michala Polenu a ten po fantastickém zrychlení a kličce brankáři zakončoval do prázdné branky. Další povedenou akci jsme předvedli vzápětí. Artěm Abyiakyi vysunul Honzu Šebka, ten před brankou našel Kubaně a opět jsme vedli o dvě branky. Tím jsme se uklidnili a do konce zápasu předváděli velmi dobrý fotbal. Akci dva na nula vyřešil Šebek jen střelou do brankáře, další gól Michala Poleny opět neplatil pro ofsajd, přímý kop Pepy Poleny skončil těsně vedle, pohledná spolupráce Pepy Poleny a Honzy Šebka skončila centrem na Kubaně, ale Jarda hlavou nechal vyniknout domácího gólmana stejně jako Pepa Polena, jehož střelu po pěkné kombinaci Pressl vyrazil. Gólů jsme mohli dát víc, ale výhra se samozřejmě počítá.

Branky: 49 a 64. T.Jandečka – 29. M.Polena (M.Klas), 36. M.Klas (M.Polena), 66. M.Polena (J.Kubaň), 70. J.Kubaň (J.Šebek)

Rozhodčí: Kořan J, Reiprich V., Krauz J., ŽK 2:0, ČK 1:1 (45. F.Klas – 45. M.Klas), diváků 50

Sestava: Timoshenko B. – Prýmas J., Rada L. (70. Polena J.), Polena M., Klas M., Abyiakyi A., Kubaň J., Petřík J., Ziolek L. (80. Šulc J.), Šebek J., Pavlovský D.

Nejlepší hráč zápasu – Bohdan Timoshenko

 

Kontakt

TJ Pfeifer Chanovice Chanovice 113
Chanovice
34101
00420602262802 sebek@atrium.cz